Hva er klokka i Toronto


Det er aften i Toronto, fredag den 24. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Toronto

Tidszonen som Toronto er i er EST (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Toronto i Canada er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Toronto

Her kan du se hva klokken er i Toronto i Canada akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Toronto.

Generelle fakta om Toronto

Toronto ligger i provinsen Ontario i Canada. Det er ca. 2 510 000 innbyggere i Toronto, og Toronto er ca. 630 km2 (kvadratkilometer) stor. Toronto ble grunnlagt 27. august 1793. I Canada er det offisielle språket engelsk og fransk, og den offisielle valutaen i Canada er canadisk dollar (CAD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Canada er .ca. Den 1 juli feirer Canada sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Toronto

For å ringe Toronto fra et annet land, ring først landskoden for Canada som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Toronto som er 416, 647 og 437, ring deretter nummeret du vil ringe i Toronto.

Flagg i Canada og Toronto

Her kan du se hvilket flagg landet Canada har, og dermed også Toronto. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇦

Før turen til Toronto

Hvis du planlegger en reise til Toronto, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den kanadiske dollar (CAD) valuta som brukes i Toronto akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en kanadiske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og kanadiske dollar (CAD).

Links for at læse mere om Toronto

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Toronto?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Toronto?

Toronto på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Toronto, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Toronto. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Toronto. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Toronto godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Toronto
   ››  Engelsk Wikipedia side om Toronto

Kart over Toronto i Canada

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Canada Toronto ligger.