Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Edmonton


Det er aften i Edmonton, lørdag den 4. april 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Edmonton

Tidszonen som Edmonton er i er Mountain Standard Time (UTC+8), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Edmonton i Canada er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Edmonton

Her kan du se hva klokken er i Edmonton i Canada akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Edmonton.

Generelle fakta om Edmonton

Edmonton ligger i provinsen Alberta i Canada. Det er ca. 815 000 innbyggere i Edmonton, og Edmonton er ca. 684 km2 (kvadratkilometer) stor. Edmonton ble grunnlagt i 1795. I Canada er det offisielle språket engelsk og fransk, og den offisielle valutaen i Canada er canadisk dollar (CAD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Canada er .ca. Den 1 juli feirer Canada sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Edmonton

For å ringe Edmonton fra et annet land, ring først landskoden for Canada som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Edmonton som er 780, 587 og 825, ring deretter nummeret du vil ringe i Edmonton.

Soloppgang og solnedgang i Edmonton

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Edmonton både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Edmonton.

Soloppgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 06:54:14
Senit i dag
søndag 05. april 2020
kl. 13:36:19
Solnedgang i dag
søndag 05. april 2020
kl. 20:18:24
Soloppgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 06:51:50
Senit i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 13:36:02
Solnedgang i morgen
mandag 06. april 2020
kl. 20:20:13

Flagg i Canada og Edmonton

Her kan du se hvilket flagg landet Canada har, og dermed også Edmonton. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇨🇦

Før turen til Edmonton

Hvis du planlegger en reise til Edmonton, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den kanadiske dollar (CAD) valuta som brukes i Edmonton akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en kanadiske dollar valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner (NOK) og kanadiske dollar (CAD).

Links for at læse mere om Edmonton

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Edmonton?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Edmonton?

Edmonton på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Edmonton, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Edmonton. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Edmonton. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Edmonton godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Edmonton
   ››  Engelsk Wikipedia side om Edmonton

Kart over Edmonton i Canada

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Canada Edmonton ligger.