Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Burundi


Det er eftermiddag i Burundi, mandag den 8. mars 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Burundi

Tidszonen som Burundi er i er CAT (UTC+2), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Burundi er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Burundi

Her kan du se hva klokken er i Burundi akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Burundi.

Generelle fakta om Burundi

I landet Burundi bor det omtrent 12 000 000 innbyggere i et område på ca. 27 834 km2. Landskoden for å ringe noen i Burundi fra et annet land er +257. I Burundi er det offisielle språket kirundi og fransk, og den offisielle valutaen i Burundi er burundisk franc (BIF). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Burundi er .bi. Den 1 juli feirer Burundi sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Burundi

Her kan du se hvilket flagg landet Burundi har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇮

Stikkontakt og reiseadapter i Burundi

Før du legger ut på en tur til Burundi, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Burundi er Typ E, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Burundi

Links for at læse mere om Burundi

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Burundi?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Burundi?

Burundi på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Burundi, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Burundi. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Burundi. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Burundi godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Burundi
   ››  Engelsk Wikipedia side om Burundi

Burundi på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Burundi ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.