Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Burkina Faso


Det er frokosttid i Burkina Faso, mandag den 8. mars 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Burkina Faso

Tidszonen som Burkina Faso er i er Greenwich Mean Time (UTC), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Burkina Faso er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Burkina Faso

Her kan du se hva klokken er i Burkina Faso akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Burkina Faso.

Generelle fakta om Burkina Faso

I landet Burkina Faso bor det omtrent 21 000 000 innbyggere i et område på ca. 274 200 km2. Landskoden for å ringe noen i Burkina Faso fra et annet land er +226. I Burkina Faso er det offisielle språket fransk, og den offisielle valutaen i Burkina Faso er vestafrikansk cfa-franc (XOF). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Burkina Faso er .bf. Den 11 desember feirer Burkina Faso sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Burkina Faso

Her kan du se hvilket flagg landet Burkina Faso har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇫

Stikkontakt og reiseadapter i Burkina Faso

Før du legger ut på en tur til Burkina Faso, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Burkina Faso er Typ C, og strømnettet har spenning 230 V og frekvens 50 Hz. Dette betyr at du sannsynligvis ikke trenger en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Burkina Faso.

Links for at læse mere om Burkina Faso

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Burkina Faso?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Burkina Faso?

Burkina Faso på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Burkina Faso, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Burkina Faso. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Burkina Faso. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Burkina Faso godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Burkina Faso
   ››  Engelsk Wikipedia side om Burkina Faso

Burkina Faso på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Burkina Faso ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.