Hva er klokka i Budapest


Det er frokosttid i Budapest, lørdag den 14. desember 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Budapest

Tidszonen som Budapest er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Budapest i Ungarn er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Budapest

Her kan du se hva klokken er i Budapest i Ungarn akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Budapest.

Generelle fakta om Budapest

Budapest ligger i Ungarn, og er faktisk også hovedstaden i Ungarn. Det er ca. 1 760 000 innbyggere i Budapest, og Budapest er ca. 525 km2 (kvadratkilometer) stor. I Ungarn er det offisielle språket ungarsk, og den offisielle valutaen i Ungarn er ungarsk forint (HUF). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Ungarn er .hu. Den 20 august feirer Ungarn sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Budapest

For å ringe Budapest fra et annet land, ring først landskoden for Ungarn som er +36, etterfulgt av retningsnummeret for Budapest som er 1, ring deretter nummeret du vil ringe i Budapest.

Flagg i Ungarn og Budapest

Her kan du se hvilket flagg landet Ungarn har, og dermed også Budapest. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇭🇺

Links for at læse mere om Budapest

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Budapest?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Budapest?

Budapest på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Budapest, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Budapest. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Budapest. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Budapest godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Budapest
   ››  Engelsk Wikipedia side om Budapest

Kart over Budapest i Ungarn

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Ungarn Budapest ligger.