Hva er klokka i Brussel


Det er frokosttid i Brussel, lørdag den 19. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Brussel

Tidszonen som Brussel er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Brussel i Belgia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Brussel

Her kan du se hva klokken er i Brussel i Belgia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Brussel.

Generelle fakta om Brussel

Brussel ligger i Belgia, og er faktisk også hovedstaden i Belgia. Det er ca. 179 000 innbyggere i Brussel, og Brussel er ca. 33 km2 (kvadratkilometer) stor. Brussel ble grunnlagt rundt året 979. I Belgia er det offisielle språket nederlandsk, fransk og tysk, og den offisielle valutaen i Belgia er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Belgia er .be. Den 21 juli feirer Belgia sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Brussel

For å ringe Brussel fra et annet land, ring først landskoden for Belgia som er +32, etterfulgt av retningsnummeret for Brussel som er 02, ring deretter nummeret du vil ringe i Brussel.

Flagg i Belgia og Brussel

Her kan du se hvilket flagg landet Belgia har, og dermed også Brussel. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇪

Før turen til Brussel

Hvis du planlegger en reise til Brussel, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Brussel akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og euro (EUR).

Links for at læse mere om Brussel

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Bryssel?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Bruxelles?

Brussel på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Brussel, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Brussel. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Brussel. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Brussel godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Brussel
   ››  Engelsk Wikipedia side om Brussel

Kart over Brussel i Belgia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Belgia Brussel ligger.