Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i São Paulo


Det er midt om natten i São Paulo, mandag den 17. mai 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i São Paulo

Tidszonen som São Paulo er i er Brasilia Time (UTC-3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og São Paulo i Brasil er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i São Paulo

Her kan du se hva klokken er i São Paulo i Brasil akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i São Paulo.

Generelle fakta om São Paulo

São Paulo ligger i delstaten São Paolo i Brasil. Det er ca. 12 200 000 innbyggere i São Paulo, og São Paulo er ca. 11 698 km2 (kvadratkilometer) stor. São Paulo ble grunnlagt den 25. januar 1554. I Brasil er det offisielle språket portugisisk, og den offisielle valutaen i Brasil er brasiliansk real (BRL). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Brasil er .br. Den 7 september feirer Brasil sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i São Paulo

For å ringe São Paulo fra et annet land, ring først landskoden for Brasil som er +55, etterfulgt av retningsnummeret for São Paulo som er 11, ring deretter nummeret du vil ringe i São Paulo.

Soloppgang og solnedgang i São Paulo

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i São Paulo både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i São Paulo.

Soloppgang i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 06:34:26
Senit i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 12:02:57
Solnedgang i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 17:31:27
Soloppgang i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 06:34:54
Senit i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 12:02:59
Solnedgang i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 17:31:03

Flagg i Brasil og São Paulo

Her kan du se hvilket flagg landet Brasil har, og dermed også São Paulo. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇷

Stikkontakt og reiseadapter i Brasil

Før du legger ut på en tur til Brasil, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Brasil er Typ N, Typ C, og strømnettet har spenning 220 V og frekvens 60 Hz. Dette betyr at du kanskje trenger et reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Brasil.

Links for at læse mere om São Paulo

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i São Paulo?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i São Paulo?

São Paulo på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om São Paulo, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om São Paulo. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om São Paulo. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om São Paulo godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om São Paulo
   ››  Engelsk Wikipedia side om São Paulo

São Paulo i Brasil på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Brasil São Paulo ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.