Hva er klokka? logotype
Hva er klokka?/Brasil/Rio de Janeiro

Hva er klokka i Rio de Janeiro


Det er midt om natten i Rio de Janeiro, mandag den 17. mai 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Rio de Janeiro

Tidszonen som Rio de Janeiro er i er Brasilia Time (UTC-3), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Rio de Janeiro i Brasil er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Rio de Janeiro

Her kan du se hva klokken er i Rio de Janeiro i Brasil akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Rio de Janeiro.

Generelle fakta om Rio de Janeiro

Rio de Janeiro ligger i delstaten Rio de Janeiro i Brasil. Det er ca. 7 000 000 innbyggere i Rio de Janeiro, og Rio de Janeiro er ca. 1 221 km2 (kvadratkilometer) stor. Rio de Janeiro ble grunnlagt 1. mars 1565. I Brasil er det offisielle språket portugisisk, og den offisielle valutaen i Brasil er brasiliansk real (BRL). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Brasil er .br. Den 7 september feirer Brasil sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Rio de Janeiro

For å ringe Rio de Janeiro fra et annet land, ring først landskoden for Brasil som er +55, etterfulgt av retningsnummeret for Rio de Janeiro som er 21, ring deretter nummeret du vil ringe i Rio de Janeiro.

Soloppgang og solnedgang i Rio de Janeiro

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Rio de Janeiro både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Rio de Janeiro.

Soloppgang i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 06:19:31
Senit i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 11:49:06
Solnedgang i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 17:18:41
Soloppgang i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 06:19:59
Senit i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 11:49:08
Solnedgang i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 17:18:18

Flagg i Brasil og Rio de Janeiro

Her kan du se hvilket flagg landet Brasil har, og dermed også Rio de Janeiro. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇷

Stikkontakt og reiseadapter i Brasil

Før du legger ut på en tur til Brasil, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Brasil er Typ N, Typ C, og strømnettet har spenning 220 V og frekvens 60 Hz. Dette betyr at du kanskje trenger et reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Brasil.

Links for at læse mere om Rio de Janeiro

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Rio de Janeiro?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Rio de Janeiro?

Rio de Janeiro på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Rio de Janeiro, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Rio de Janeiro. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Rio de Janeiro. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Rio de Janeiro godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Rio de Janeiro
   ››  Engelsk Wikipedia side om Rio de Janeiro

Rio de Janeiro i Brasil på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Brasil Rio de Janeiro ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.