Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Natal


Det er aften i Natal, søndag den 16. mai 2021

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Natal

Tidszonen som Natal er i er UTC-3, og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Natal i Brasil er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Natal

Her kan du se hva klokken er i Natal i Brasil akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Natal.

Generelle fakta om Natal

Natal ligger i delstaten Rio Grande do Norte i Brasil. Det er ca. 900 000 innbyggere i Natal, og Natal er ca. 167 km2 (kvadratkilometer) stor. Natal ble grunnlagt den 25. desember 1599. I Brasil er det offisielle språket portugisisk, og den offisielle valutaen i Brasil er brasiliansk real (BRL). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Brasil er .br. Den 7 september feirer Brasil sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Natal

For å ringe Natal fra et annet land, ring først landskoden for Brasil som er +55, etterfulgt av retningsnummeret for Natal som er 84, ring deretter nummeret du vil ringe i Natal.

Soloppgang og solnedgang i Natal

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Natal både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Natal.

Soloppgang i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 05:21:50
Senit i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 11:17:20
Solnedgang i dag
mandag 17. mai 2021
kl. 17:12:50
Soloppgang i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 05:21:58
Senit i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 11:17:22
Solnedgang i morgen
tirsdag 18. mai 2021
kl. 17:12:47

Flagg i Brasil og Natal

Her kan du se hvilket flagg landet Brasil har, og dermed også Natal. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇷

Stikkontakt og reiseadapter i Brasil

Før du legger ut på en tur til Brasil, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Brasil er Typ N, Typ C, og strømnettet har spenning 220 V og frekvens 60 Hz. Dette betyr at du kanskje trenger et reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Brasil.

Links for at læse mere om Natal

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Natal?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Natal?

Natal på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Natal, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Natal. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Natal. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Natal godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Natal
   ››  Engelsk Wikipedia side om Natal

Natal i Brasil på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Brasil Natal ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.