Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Manaus


Det er morgen i Manaus, onsdag den 29. januar 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Manaus

Tidszonen som Manaus er i er BRT–2 (UTC-5), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Manaus i Brasil er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Manaus

Her kan du se hva klokken er i Manaus i Brasil akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Manaus.

Generelle fakta om Manaus

Manaus ligger i delstaten Amazonas i Brasil. Det er ca. 2 150 000 innbyggere i Manaus, og Manaus er ca. 11 400 km2 (kvadratkilometer) stor. Manaus ble grunnlagt 24. oktober 1669. I Brasil er det offisielle språket portugisisk, og den offisielle valutaen i Brasil er brasiliansk real (BRL). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Brasil er .br. Den 7 september feirer Brasil sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Manaus

For å ringe Manaus fra et annet land, ring først landskoden for Brasil som er +55, etterfulgt av retningsnummeret for Manaus som er 92, ring deretter nummeret du vil ringe i Manaus.

Soloppgang og solnedgang i Manaus

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Manaus både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Manaus.

Soloppgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 06:05:36
Senit i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 12:13:12
Solnedgang i dag
onsdag 29. januar 2020
kl. 18:20:49
Soloppgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 06:05:50
Senit i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 12:13:22
Solnedgang i morgen
torsdag 30. januar 2020
kl. 18:20:55

Flagg i Brasil og Manaus

Her kan du se hvilket flagg landet Brasil har, og dermed også Manaus. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇷

Links for at læse mere om Manaus

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Manaus?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Manaus?

Manaus på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Manaus, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Manaus. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Manaus. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Manaus godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Manaus
   ››  Engelsk Wikipedia side om Manaus

Kart over Manaus i Brasil

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Brasil Manaus ligger.