Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Bolivia


Det er aften i Bolivia, tirsdag den 22. september 2020

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Bolivia

Tidszonen som Bolivia er i er Bolivia Time (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Bolivia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Bolivia

Her kan du se hva klokken er i Bolivia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Bolivia.

Generelle fakta om Bolivia

I landet Bolivia bor det omtrent 11 500 000 innbyggere i et område på ca. 1 098 581 km2. Landskoden for å ringe noen i Bolivia fra et annet land er +591. I Bolivia er det offisielle språket spansk, quechua, aymara og 34 fler, og den offisielle valutaen i Bolivia er boliviansk boliviano (BOB). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Bolivia er .bo. Den 6 august feirer Bolivia sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Bolivia

Her kan du se hvilket flagg landet Bolivia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇴

Links for at læse mere om Bolivia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Bolivia?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Bolivia?

Bolivia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Bolivia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Bolivia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Bolivia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Bolivia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Bolivia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Bolivia

Bolivia på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Bolivia ligger.