Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Bolivia


Det er frokosttid i Bolivia, mandagen den 15 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Bolivia

Tidszonen som Bolivia er i er Bolivia Time (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Bolivia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Bolivia

Her kan du se hva klokken er i Bolivia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Bolivia.

Generelle fakta om Bolivia

I landet Bolivia bor det omtrent 11 500 000 innbyggere i et område på ca. 1 098 581 km2. Landskoden for å ringe noen i Bolivia fra et annet land er +591. I Bolivia er det offisielle språket spansk, quechua, aymara og 34 fler, og den offisielle valutaen i Bolivia er boliviansk boliviano (BOB). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Bolivia er .bo. Den 6 august feirer Bolivia sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Bolivia

Her kan du se hvilket flagg landet Bolivia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇴

Stikkontakt og reiseadapter i Bolivia

Før du legger ut på en tur til Bolivia, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Bolivia er Typ A, og strømnettet har spenning 100-125 V og frekvens 50/60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Bolivia. Les mer her om reiseadapter Bolivia.

Links for at læse mere om Bolivia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Bolivia?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Bolivia?

Bolivia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Bolivia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Bolivia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Bolivia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Bolivia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Bolivia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Bolivia

Bolivia på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Bolivia ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.