Hva er klokka i Belgia


Det er midt om natten i Belgia, onsdag den 16. oktober 2019

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Belgia

Tidszonen som Belgia er i er CET (UTC+1), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Belgia er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Belgia

Her kan du se hva klokken er i Belgia akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Belgia.

Generelle fakta om Belgia

I landet Belgia bor det omtrent 11 400 000 innbyggere i et område på ca. 30 688 km2, hovedstaden i Belgia heter Brussel. Landskoden for å ringe noen i Belgia fra et annet land er +32. I Belgia er det offisielle språket nederlandsk, fransk og tysk, og den offisielle valutaen i Belgia er euro (EUR). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Belgia er .be. Den 21 juli feirer Belgia sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Belgia

Her kan du se hvilket flagg landet Belgia har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇪

Før turen til Belgia

Hvis du planlegger en reise til Belgia, er det mange ting som er bra å holde styr på, en av de viktigste er trolig den euro (EUR) valuta som brukes i Belgia akkurat nå, i forhold til den norske kronen. På Hvormye.net er det en euro valutakurs, hvor du alltid kan finne gjeldende valutakursinformasjon og en jevn omregning mellom norske kroner og euro (EUR).

Links for at læse mere om Belgia

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Belgien?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Belgien?

Belgia på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Belgia, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Belgia. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Belgia. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Belgia godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Belgia
   ››  Engelsk Wikipedia side om Belgia

Kart over Belgia

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Belgia ligger.