Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Bridgetown


Det er eftermiddag i Bridgetown, torsdagen den 13 juni 2024

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidsforskjell og tidssone i Bridgetown

Tidszonen som Bridgetown er i er Eastern Caribbean Time Zone (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Bridgetown i Barbados er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Bridgetown

Her kan du se hva klokken er i Bridgetown i Barbados akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Bridgetown.

Generelle fakta om Bridgetown

Bridgetown ligger i Barbados, og er faktisk også hovedstaden i Barbados. Det er ca. 110 000 innbyggere i Bridgetown, og Bridgetown er ca. 40 km2 (kvadratkilometer) stor. Bridgetown ble grunnlagt 1628. I Barbados er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Barbados er barbadisk dollar (BBD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Barbados er .bb. Den 30 november feirer Barbados sin årlige nasjonale dag.

Ring noen i Bridgetown

For å ringe Bridgetown fra et annet land, ring først landskoden for Barbados som er +1, etterfulgt av retningsnummeret for Bridgetown som er 246, ring deretter nummeret du vil ringe i Bridgetown.

Soloppgang og solnedgang i Bridgetown

Nedenfor finner du informasjon om når solen står opp og når solen går ned i Bridgetown både i dag og i morgen. Vi inkluderer også informasjon om når solen er i senit, dvs. når solen når sitt høyeste punkt om dagen i Bridgetown.

Soloppgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 21:33:49
Senit i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 04:01:41
Solnedgang i dag
torsdag 13. juni 2024
kl. 10:29:33
Soloppgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 21:33:58
Senit i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 04:01:54
Solnedgang i morgen
fredag 14. juni 2024
kl. 10:29:49

Flagg i Barbados og Bridgetown

Her kan du se hvilket flagg landet Barbados har, og dermed også Bridgetown. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇧🇧

Stikkontakt og reiseadapter i Barbados

Før du legger ut på en tur til Barbados, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Barbados er Typ B, og strømnettet har spenning 125 V og frekvens 60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Barbados. Les mer her om reiseadapter Barbados.

Links for at læse mere om Bridgetown

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Bridgetown?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Bridgetown?

Bridgetown på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Bridgetown, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Bridgetown. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Bridgetown. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Bridgetown godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Bridgetown
   ››  Engelsk Wikipedia side om Bridgetown

Bridgetown i Barbados på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor i Barbados Bridgetown ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.