Hva er klokka? logotype

Hva er klokka i Antigua og Barbuda


Det er morgen i Antigua og Barbuda, mandagen den 15 august 2022

Ovennevnte informasjon oppdateres automatisk

Tidssone og tidsforskjell i Antigua og Barbuda

Tidszonen som Antigua og Barbuda er i er Atlantic Standard Time (UTC-4), og mellom stedet du befinner deg akkurat nå og Antigua og Barbuda er tidsforskjellen timer.

Nåværende tidspunkt og dato i Antigua og Barbuda

Her kan du se hva klokken er i Antigua og Barbuda akkurat nå. Vi viser også hvilken dag den er og hvilken dato, og faktisk hvilken del av dagen det er! All informasjon i esken oppdateres automatisk slik at du alltid kan se hva tiden er, hvilken dag den er og hvilken del av dagen det er riktig for øyeblikket i Antigua og Barbuda.

Generelle fakta om Antigua og Barbuda

I landet Antigua og Barbuda bor det omtrent 100 000 innbyggere i et område på ca. 440 km2. Landskoden for å ringe noen i Antigua og Barbuda fra et annet land er +1. I Antigua og Barbuda er det offisielle språket engelsk, og den offisielle valutaen i Antigua og Barbuda er østkaribisk dollar (XCD). Det nasjonale toppnivå domenet som brukes til Internett-adresser i Antigua og Barbuda er .ag. Den 1 november feirer Antigua og Barbuda sin årlige nasjonale dag.

Flagg i Antigua og Barbuda

Her kan du se hvilket flagg landet Antigua og Barbuda har. Vi skriver ut flagget som en emoji her på siden, noe som gjør det super enkelt for deg å kutte og lime inn hvis du vil bruke flagget andre steder. Merk bare flagget på samme måte som du ellers markerer tekst og trykk deretter på ctrl + c for å kopiere det! Eller, hvis du bruker en mobil, bare hold fingeren på flagget i noen sekunder for å merke den, og klikk deretter på "Kopier".

🇦🇬

Stikkontakt og reiseadapter i Antigua og Barbuda

Før du legger ut på en tur til Antigua og Barbuda, kan det være greit å finne ut hvilken type stikkontakt som brukes i landet, samt hvilken spenning og frekvens strømnettet bruker. Du må gjøre dette for å finne ut om det elektriske utstyret ditt kan brukes i landet. Hvis den ikke kan brukes, må du skaffe deg en type reiseadapter. Typene stikkontakter som brukes i Antigua og Barbuda er Typ B, og strømnettet har spenning 125 V og frekvens 60 Hz. Dette betyr at du vil trenge en reiseadapter for å bruke dine norske elektriske apparater i Antigua og Barbuda. Les mer her om reiseadapter Antigua og Barbuda.

Links for at læse mere om Antigua og Barbuda

Denne siden på andre språk

   ››  🇸🇪 Svenska: Vad är klockan i Antigua och Barbuda?
   ››  🇩🇰 Dansk: Hvad er klokken i Antigua og Barbuda?

Antigua og Barbuda på Wikipedia

Hvis du vil lese mer om Antigua og Barbuda, anbefaler vi at du ser på Wikipedias sider om Antigua og Barbuda. Nedenfor finner du lenker til både norskspråket og engelskspråklige Wikipedia-siden om Antigua og Barbuda. Generelt sett er den engelskspråklige siden mer innholdsrik og må organiseres på en bedre måte, men for rask info kan du bruke den norske siden om Antigua og Barbuda godt.
   ››  Norsk Wikipedia side om Antigua og Barbuda
   ››  Engelsk Wikipedia side om Antigua og Barbuda

Antigua og Barbuda på kartet

Nedenfor finner du et kart som viser hvor Antigua og Barbuda ligger. Du kan enkelt bla rundt på kartet ved hjelp av musen hvis du sitter ved en vanlig datamaskin eller bruker fingrene hvis du bruker mobiltelefon. Du kan også zoome inn og ut på kartet, enten ved å bruke knappene i øvre venstre hjørne, rullefunksjonen på musen eller ved å bruke to fingre hvis du bruker en mobil.